Pienkoneiden korjaukset ja huollot ammattilaisilta Uudellamaalla

Ota yhteyttä!

NLV-Service tarjoaa pienkoneiden korjaukset ja huollot ammattitaidolla asiakkaille Uudeltamaalta ja lähialueilta, esimerkiksi Päijät-Hämeestä. Saat meiltä nopeaa ja hyvää palvelua koneen merkkiin ja vuosimalliin katsomatta.

Pienkoneiden huollot merkkiin katsomatta

Huollamme ja korjaamme kaikki moottoripyörät, moottorikelkat, ruohonleikkurit ja muut pienkoneet merkkiin ja vuosimalliin katsomatta. Meillä on kokemusta sekä uudempien että vanhempien koneiden huoltamisesta ja korjaamisesta.

 

Käytämme ainoastaan laadukkaita varaosia ja tarvikkeita, joiden avulla varmistamme laadukkaan lopputuloksen. Meidät tunnetaan myös nopeasta palvelusta. Meiltä löytyy useita yleisimmin tarvittavia varaosia suoraan varastosta ja tilaamme nopeasti lisää yhteistyökumppaneiltamme.

Kysy lisää

Huolto pitää koneen kunnossa

Pienkoneen säännöllinen huolto kannattaa koneen suorituskyvyn ja kestävyyden takia. Huollon avulla varmistamme myös, että konetta on turvallista käyttää.

 

Pienkonehuollon sisältö riippuu koneen käyttötarkoituksesta, merkistä ja mallista. Yleensä perushuolto kattaa esimerkiksi moottorin tarkastuksen ja säädöt, voimansiirron tarkastuksen ja säädöt, liikkuvien osien rasvauksen ja öljynvaihdon. Kerromme mielellämme lisää, joten ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Pienkoneiden korjaukset nopeasti

Meiltä löytyy runsaasti ammattitaitoa myös pienkoneiden korjauksiin. Paikannamme vian ja hoidamme sen kuntoon turhia aikailematta.

 

Pienkonekorjauksen sisältö riippuu vian laadusta ja esimerkiksi koneen tyypistä. Korjaamme usein esimerkiksi moottoreita, iskunvaimentimia, jarruja ja sähköjärjestelmiä.

Lisää iskunvaimentimien korjauksista

Tarvitsetko kuljetusta?

Onko sinulla huoltoa kaipaava pienkone? Puuttuuko sinulta kuitenkin sopiva ajoneuvo koneen kuljettamista varten?

 

Me autamme sinua mielellämme! Voit tilata meiltä kuljetuksen huoltoon ja takaisin. Meiltä löytyy sopivaa kalustoa ja reipasta palveluasennetta. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Yhteystiedot