Iskunvaimentimien huoltojen ja korjausten osaamista Uudellamaalla

Ota yhteyttä!

NLV-Service tekee iskunvaimentimien huollot ja korjaukset kokemuksella Pukkilassa, Uudellamaalla. Palvelumme kattaa myös iskunvaimentimien säädöt. Lue lisää ja tule käymään!

Iskunvaimentimien huollot, korjaukset ja säädöt

Huollamme ja korjaamme kaikkien merkkien iskunvaimentimia. Teemme sekä perushuoltoja että vaativampia huoltoja. Saat meiltä myös kaikki muut tarvitsemasi pienkonehuollot saman katon alta.

 

Säädämme iskunvaimennuksen sopivaksi pitkän kokemuksen mukanaan tuomalla ammattitaidolla. Meillä on osaamista esimerkiksi moottoripyörien ja moottorikelkkojen iskunvaimennuksesta.

Muut huolto- ja korjauspalvelut

Iskuvaimentimet on hyvä huoltaa ajoissa

Huonokuntoisilla iskunvaimentimilla ajettaessa riski ajoneuvon hallinnan menettämiseen kasvaa huomattavasti, ja vaimentimen rikkoutumisen riski kasvaa myös merkittävästi.

 

Iskunvaimentimet ovat kuluvia osia, ja niiden kunto heikkenee käytön myötä. Säännöllinen huolto on tärkeää, jotta iskunvaimentimet kestävät mahdollisimman pitkään. Ota yhteyttä, niin huolletaan ajopelisi osat ajoissa kuntoon!

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Huollon sisältö ja hinnat

Huollamme iskunvaimentimet tarkasti alusta loppuun saakka. Huolto sisältää iskunvaimentimien irrottamisen, tarkastamisen, tarvittavat vaihtotyöt ja alle laittamisen. Myös säädöt onnistuvat tarpeidesi mukaan.

  • Keulan huolto 100 €, sisältäen öljyt ja työn
  • Takaiskarin huolto 90 €, sisältäen öljyt, työn ja typet (koneellinen ilmaus)

Iskunvaimentimen huollon hinta riippuu uusittavista osista, käytetystä öljystä sekä iskunvaimentimien purkamiseen kuluvasta työajasta. Jos huollot on tehty huoltovälejä ja -ohjeita noudattaen, hinta ei useinkaan yllätä.

 

Typpisäiliöillä varustettujen iskunvaimentimien huollon hintaan sisältyy aina koneellinen ilmaus, jonka avulla iskunvaimennin toimii parhaalla mahdollisella tavalla. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää! 

Yhteystiedot